_MG_1523_resized
Apartament 2 camere - Berceni, Luica - Brancoveanu
Suprafata utila 55.70 mp
47.000 euro
-_2 camere - 46.81 mp-43.150
Apartament 2 camere - Berceni, Mall Grand Arena
Suprafata utila 51.41 mp
43.150 euro

Apartament 2 camere in imobil nou, metrou Dimitrie Leonida, 59.41 mp utili

Tip imobil: decomandat
Zona: Berceni, Dimitrie Leonida
Reper: Metrou Dimitrie Leonida
Suprafata utila: 59.41 mp
Etaj: 2
Nr. balcoane: 1
An constructie: 2018
55.000 euro
TVA 5% inclus Id oferta: 8002

Informatii imobil

Apartamentul de 2 camere propus spre vanzare face parte din noul proiect comun al dezvoltatorilor Joy Residence si Galaxy Residence.

Apartamentele din cadrul ansamblului beneficiaza de finisaje moderne, contorizare separata si dispun de: centrala proprie in condensatie de 24 KW cu preparare ACM (apa calda menajera) si calorifere, usi interioare de foarte buna calitate, usa intrare antiefractie, tamplarie pvc cu geam termopan import Germania, gresie, faianta si parchet import Spania, obiecte sanitare in baie Cersanit, interfon, lift silentios si pregatire pentru aer conditionat.

Locuinta prezentata este disponibila la etajul 2, total decomandata, are o suprafata utila de 59.41 mp si este formata din: hol, baie, bucatarie inchisa, dormitor si o camera de zi luminoasa cu iesire in balcon.

Ca si viitor proprietar va puteti alege finisajele dintr-o gama variata de modele si culori. Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, iar usile interioare se vor putea alege de la firme de renume in domeniu cum ar fi: Bella Casa, Porta Doors si Pinum.

Pozitionarea ansamblului rezidential este foarte bine gandita avand acces rapid atat la metrou Dimitrie Leonida cat si la RATB Sos Oltenitei si Sos Berceni, in imediata apropiere avem marile centre comerciale precum: Metro, Auchan, Jumbo, Penny, Carrefour Grand Arena, Hornbach si institutii de invatamant si spitalicesti.

Pretul apartamentului: 55.000 Euro si include TVA de 5%!

Pentru plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5% din pretul de lista!

Pentru mai multe informatii despre acest apartament sau ceva similar in zona ne puteti contacta la nr. de telefon: 0720.063.459 – Diaconu Radu.

Oferta reprezentata de
Metalurgiei Park Residence